Overslaan naar content

Maintenance Technician

Op locatie
 • Utrecht (Nederland)
€ 2.932,51 - € 4.239,78 per maandOperatie

Functieomschrijving

Utrecht | 40 uur


Ben jij een technisch talent dat graag de handen uit de mouwen steekt? Wil jij jezelf ontwikkelen, deel uitmaken van een dynamisch team en een belangrijke rol spelen in het onderhouden van ons distributienetwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!


In het kort

Als Maintenance Technician bij GLS Netherlands speel je een cruciale rol in het onderhouden en repareren van onze sorteer- en distributiesystemen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud en het verhelpen van storingen om ervoor te zorgen dat onze operationele processen soepel verlopen. In deze functie werk je voornamelijk in een dagdienst (van 10:00 uur tot 19:00 uur). Je vindt het belangrijk om te weten wat er aan de hand is en bent bereid om soms ook buiten werktijd een kijkje te komen nemen. Jouw nieuwsgierigheid en betrokkenheid zorgen ervoor dat je altijd goed op de hoogte bent van wat er speelt binnen onze productieprocessen.


Door jouw werk draag je bij aan de efficiëntie en betrouwbaarheid van ons logistieke netwerk. Je werkt samen met het operationele team op de HUB in Utrecht. Deze operatie draait nagenoeg 24/7 en heeft een zwaartepunt in de avond/nacht. Daarnaast heb je veel contact met leveranciers van systemen en onderdelen (bijvoorbeeld Vanderlande). Je rapporteert aan de (Assistent) Manager HUB.


Wat ga je doen?

 • Je voert gepland preventief onderhoud uit aan machines en apparatuur;
 • Je diagnosticeert en verhelpt storingen in mechanische, elektrische en pneumatische systemen;
 • Je voert reparaties uit van defecte onderdelen en vervangt ze;
 • Je draagt bij aan verbeteringen in het onderhoudsproces en het verhogen van de operationele efficiëntie;
 • Je zorgt voor een veilige werkomgeving en het naleven van veiligheidsprocedures.

Vereisten

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over minimaal een MBO 3 werk- en denkniveau en hebt een opleiding in een technische richting afgerond;
 • Je bent starter of hebt enkele jaren ervaring. Wij helpen je graag bij je ontwikkeling: je krijgt namelijk een interne opleiding waarbij je alle ins en outs leert van ons systeem. Deze kent straks geen geheimen meer voor jou!
 • Je hebt kennis van mechanische, elektrische en pneumatische systemen;
 • Je ben hebt een proactieve houding en ziet elk probleem als een nieuwe uitdaging;
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en spreekt een aardig woordje Engels.


GLS biedt jou

Een dynamische rol binnen een informele en groeiende organisatie, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Het tonen van ondernemerschap wordt bij GLS gesteund en gewaardeerd. We zijn ambitieus en daarom wordt persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling gestimuleerd en doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. We werken met een enthousiast team van leuke collega’s!


Natuurlijk hoort hierbij een passend salaris volgens cao (o.b.v. 40 uur) dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket*. Denk hierbij aan een opleidingsbudget, telefoon, collectieve pensioenregeling en uitzicht op een vast dienstverband. Toppers houden wij natuurlijk graag aan boord!

*GLS is aangesloten bij de cao Beroepsgoederenvervoer.


Werken bij GLS

Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht, dat is waar we goed in zijn. GLS Netherlands is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland. Vanuit onze vijftien locaties in Nederland bezorgen we ieder jaar miljoenen pakketten vol ambities, dromen en hoop bij talloze ontvangers. Daarbij zijn we ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij door middel van ons ThinkResponsible programma . Onze waarden, de vijf P’s - Positief, Persoonlijk, Professioneel, Proactief en Partnership – zijn de basis van ons succes en geven ons richting voor de toekomst. Samen gaan we voor kwaliteit!

of