Overslaan naar content

Werken bij GLS: samen zorgen voor bezorgen

Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht. Dat is waar we goed in zijn en nóg beter in willen worden samen met jou. GLS Netherlands is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners van Nederland. Samen met warme, gedreven collega’s werken we aan hetzelfde doel: jaarlijks miljoenen pakketten vol ambities, dromen en hoop bij de mensen thuis bezorgen! Help jij mee?

Het DNA van GLS: de vijf P’s

Positief, Persoonlijk, Professioneel, Proactief & Partnership: de vijf P’s die aan de basis van ons DNA staan. Deze waarden dragen wij breed uit door de gehele organisatie. Ze vormen de fundering van ons succes en geven ons richting voor de toekomst. Van de slimme sorteerder achter de schermen tot de glimlach bij het bezorgmoment: de vijf P’s komen overal in terug.

Positief

Positiviteit geeft energie! Het maakt niet uit op welke afdeling je werkt, nieuwe collega’s verwelkomen je met open armen in een informele werksfeer.

Persoonlijk

We zijn persoonlijk waar dat kan en betrokken waar nodig. We willen dat jij je welkom voelt bij GLS.

Proactief

We steken graag de handen uit de mouwen en zijn niet bang om nieuwe dingen te proberen. Initiatieven worden gesteund en gewaardeerd.

Professioneel

Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al een tijdje op weg bent; GLS biedt je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

Partnership

1+1=3. Samen creëren we meer waarde dan alleen. Onze partnerships staan voor duurzame, wederzijdse groei en ontwikkeling.

YOPRO's bij GLS

☑️ Je bent 30 jaar of jonger ☑️ Je staat aan het begin van je loopbaan ☑️ Je houdt van ontwikkeling én gezelligheid Top! Dan zit je bij GLS goed. Sluit je aan bij onze YOPRO’s, oftewel Young Professionals. Een ambitieuze groep jongeren die graag van en met elkaar leert. Tijdens ons dynamische, interactieve ontwikkelingsprogramma leer je samen GLS als organisatie beter kennen en denk je mee met het managementteam over uitdagingen en oplossingen. En je sluit natuurlijk ook aan bij de gezellige borrels die we regelmatig hebben!

GLS Netherlands: Parcels to People

Pakketten en pallets bezorgen, met zorg en aandacht, dat is waar we goed in zijn. En dat is wat ons, GLS Netherlands, een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners van Nederland maakt. Vanuit 15 locaties in Nederland bezorgen we ieder jaar miljoenen pakketten en pallets vol ambities, dromen en verlangens bij talloze ontvangers. Om de kwaliteit voor onze klanten, partners en ontvangers hoog te houden, krijgt iedere GLS’er volop ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap. Jouw nieuwe inzichten en ervaringen brengen ons verder. Samen bereik je immers meer dan alleen.

In het kort: GLS Netherlands is onderdeel van de GLS Group. Deze bestaat sinds 1999 en biedt pakket-, vracht- en expresdiensten aan bedrijven en particulieren. Samen met eigen dochterondernemingen en gerenommeerde partners bezorgt de GLS Group in 40 Europese landen, Canada en aan de westkust van de VS.

Eén taak: pakketten bezorgen van mens tot mens

Ongeveer 1.500 collega's in Nederland

15 locaties in Nederland

± 1.100 voertuigen

40 landen wereldwijd

Veel aandacht voor diversiteit

Dit is GLS

Waar iedereen pakketten ziet, zien wij mensen. Het is nooit zomaar een pakket. Het is belangrijk voor iemand. En daarom is het belangrijk voor ons.

Wij bezorgen een duurzamere morgen

GLS benadert duurzaamheid op een holistische manier. Sociale, ecologische en economische aspecten van maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierin centraal. Deze onderdelen komen samen in ons ThinkResponsible-programma, onderverdeeld in Climate Protect, ThinkSocial en ThinkQuality.

Sinds 2009 beoordelen we de ecologische voetafdruk van de GLS Group door te kijken naar onze uitstoot, het grondstoffenverbruik en de afvalverwerking. Het blijft vanzelfsprekend niet alleen bij kijken, maar we pakken het ook aan. We verduurzamen gebouwen en werkplekken, plannen ritten efficiënter en breiden ons elektrisch wagenpark uit, om maar een paar voorbeelden te noemen. Onze CO2-uitstoot reduceren en vermijden staat daarbij voorop. Is CO2-uitstoot niet te vermijden? Dan compenseren we de uitstoot met diverse compensatieprojecten in binnen- en buitenland. Sinds 2022 compenseren we met alle GLS-landen via ClimatePartner. Naast financiële steun steken we ook zelf graag de handen uit de mouwen. Zo hebben we bijvoorbeeld bomen geplant via de Stichting Trees for All.

GLS gaat voor goud

In maart 2022 behaalden we een gouden status op het gebied van milieu-impact. Door deze onderscheiding van EcoVadis behoren we tot de beste 7% binnen de transportsector. Iets waar we best een beetje trots op zijn 😊

Lean & Green

GLS Netherlands neemt deel aan het Lean & Green-programma van Connekt. Connekt helpt logistieke bedrijven in heel Europa om hun processen te optimaliseren en tegelijkertijd duurzamer te werken. In juni 2021 hebben we onze eerste Lean & Green-ster in de wacht gesleept. Daarmee is het ons gelukt om binnen de vooraf gestelde 5 jaar onze CO2-uitstoot met ten minste 20% te verminderen. Op naar meer!

Duurzaamheid

Wil je meer weten over duurzaamheid binnen GLS? Klik dan hier.

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt binnen GLS? Klik dan hier.

Geschiedenis

Wil je meer weten over de geschiedenis van GLS? Klik dan hier.

Dit smaakt naar meer, toch?

Je weet nu een stuk meer over ons, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw verhaal! Kijk eens tussen onze vacatures, of stuur een open sollicitatie. We maken graag kennis met je!