Overslaan naar content

Expertises

Elke dag zetten we met elkaar alles op alles om pakketten en pallets vol ambities, dromen en hoop bij talloze ontvangers te bezorgen. Ieder in zijn of haar eigen specialisme. Ga jij aan de slag op ons hoofdkantoor, in de operatie of zien we jou binnenkort in een GLS-bus?

Kantoor

Van HR en klantenservice tot aan development en IT: werken op een GLS-kantoor biedt een wereld vol veelzijdigheid en fantastische mogelijkheden. Het zijn de getalenteerde en ambitieuze mensen zoals jij die dat tot een succes maken. Samen maken we het verschil, voor de klant én voor de wereld.

Operatie

Of je nu het distributieproces in goede banen leidt of zorgt dat al onze bussen en vrachtwagens de juiste routes afleggen; geen dag in de operatie is hetzelfde. Jouw overzicht en besluitvaardigheid bepalen de kwaliteit voor onze miljoenen klanten!

Transport

Het succes van GLS valt of staat met onze bezorgers en chauffeurs. Zij zijn degenen die de cirkel rond maken. Netjes, op tijd en efficiënt pakketten en pallets leveren: dat is hun doel. Dat van jou ook?

Kom je ons team versterken?

Neem eens een kijkje tussen onze vacatures. Zit er iets tussen voor jou? Dan spreken we je graag binnenkort!