Overslaan naar content

Accountmanager Inside Sales

Op locatie
  • Utrecht (Nederland)
€ 2.675,24 - € 3.254,83 per maandCommercieel

Functieomschrijving

Utrecht | 32-40 uur


Sta jij aan het begin van jouw sales carrière? En vind jij het leuk om commerciële kansen te signaleren en deze te vertalen naar oplossingen voor onze klanten? Dan is dit een vacature voor jou!


In het kort

Nadat jij bekend bent met onze organisatie en de diensten die wij leveren, help jij als Accountmanager Inside Sales onze klanten succesvol te laten zijn. Dagelijks heb je contact met de klanten uit jouw eigen regio, je directe buitendienst-collega en alle uitvoerende afdelingen. Dit maakt jou dé schakel tussen klant en organisatie.

Het sales team van district West bestaat uit: twee Accountmanagers Inside Sales (inclusief deze vacature), een Teamlead Inside Sales, een Accountmanager Parcelshop, zeven Accountmanagers buitendienst en de Manager Sales. Als Accountmanager Inside Sales rapporteer je aan de Teamlead Inside Sales.


Wat ga je doen?

Als Accountmanager Inside Sales ben je continu bezig met bedenken hoe je de GLS dienstverlening bij bestaande en nieuwe klanten kan uitbreiden. De ene dag bel je met een klant over extra diensten die GLS aanbiedt en een andere dag raak je met een klant in gesprek over het uitbreiden van hun volume. Je helpt deze klant om dit proces in gang te zetten. Gisteren heb je na wat zoekwerk een mooie klant gevonden die past bij onze waarden: je legt contact met deze organisatie en plant in overleg met jouw buitendienstcollega’s een kennismakingsgesprek in. Aan het eind van de week maak je de balans op: door middel van een cijfermatige onderbouwing laat je zien wat er goed is gegaan en waar nog kansen liggen. Volgende week heeft nog veel meer uitdagingen in petto!

Vereisten

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een (bijna) afgeronde mbo of hbo-opleiding, bij voorkeur richting commercie;
  • Je hebt enige sales ervaring opgedaan tijdens bijvoorbeeld stages of (bij-)banen;
  • Je hebt enige ervaring in B2B-outbound bellen;
  • Je bent klantgericht en communicatief zeer vaardig in zowel Nederlands als Engels;
  • Je hebt humor, een positieve insteek en een gezonde drive om je collega’s te ondersteunen!


GLS biedt jou

Een dynamische rol binnen een informele en groeiende organisatie, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Het tonen van ondernemerschap wordt bij GLS gesteund en gewaardeerd. We zijn ambitieus en daarom wordt persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling gestimuleerd. We werken met een enthousiast team van leuke collega’s! 

Natuurlijk hoort hierbij een passend salaris volgens cao (o.b.v. 40 uur) dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket*. Denk hierbij aan een opleidingsbudget, laptop, collectieve pensioenregeling en uitzicht op een vast dienstverband. Toppers houden wij natuurlijk graag aan boord!

*GLS is aangesloten bij de cao Beroepsgoederenvervoer.

Werken bij GLS

Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht, dat is waar we goed in zijn. GLS Netherlands is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland. Vanuit onze vijftien locaties in Nederland bezorgen we ieder jaar miljoenen pakketten vol ambities, dromen en hoop bij talloze ontvangers. Daarbij zijn we ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij door middel van ons ThinkResponsible programma . Onze waarden, de vijf P’s - Positief, Persoonlijk, Professioneel, Proactief en Partnership – zijn de basis van ons succes en geven ons richting voor de toekomst. Samen gaan we voor kwaliteit!

of