Overslaan naar content

Full Stack Developer

Op locatie, Hybride
  • Utrecht (Nederland)
IT

Functieomschrijving

Utrecht | 32 - 40 uur


Weet jij hoe je de applicaties kan bouwen en op elkaar kan laten aansluiten en ben jij iemand die ervoor kan zorgen dat de samenwerking tussen de verschillende disciplines goed verloopt? Wil jij bijdragen aan de beste klantbeleving? Dan zoeken wij jou!


In het kort

GLS streeft iedere dag opnieuw naar de hoogste operationele kwaliteit. De meeste software voor onze operationele systemen bouwen we zelf. Dit doet het team IT development, met geavanceerde ontwikkeltools en een agile werkwijze. Als Full Stack Developer kan jij bijdragen aan de klantbeleving en het resultaat van GLS.


Je werkt nauw samen met product owners en je IT collega’s. Je rapporteert aan de Manager IT Development.


Wat ga je doen?

In deze functie bouw en onderhoud je software voor een breed portfolio van oplossingen. Waar je je bij anderen slechts met een deel van een product bezig houdt, mag je bij ons van A tot Z meedenken en -bouwen. De applicaties, api's en portals die jij (mede) bouwt worden dagelijks honderdduizenden keer bezocht - door zowel verzenders als ontvangers van pakketten - en bevatten een breed scala aan functies.


Voor het bouwen en onderhouden van onze software gebruiken wij onder andere de volgende tools en technieken: C# .net, Angular, Azure, SQL, DevOps, Git.

Vereisten

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een hbo opleiding richting IT;
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring als developer;
  • Je bent bij voorkeur gecertificeerd als Microsoft Professional;
  • Je kunt zowel goed zelfstandig werken als met een team;
  • Je bent leergierig, analytisch sterk, creatief en vindingrijk;
  • Je communiceert effectief.


GLS biedt jou

Een dynamische rol binnen een informele en groeiende organisatie, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Het tonen van ondernemerschap wordt bij GLS gesteund en gewaardeerd. We zijn ambitieus en daarom wordt persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling gestimuleerd en doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. We werken met een enthousiast team van leuke collega’s!


Natuurlijk hoort hierbij een salaris dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket*. Denk hierbij aan een opleidingsbudget, telefoon, laptop, collectieve pensioenregeling en uitzicht op een vast dienstverband.

*GLS is aangesloten bij de cao Beroepsgoederenvervoer.


Werken bij GLS

Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht, dat is waar we goed in zijn. GLS Netherlands is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland. Vanuit onze vijftien locaties in Nederland bezorgen we ieder jaar miljoenen pakketten vol ambities, dromen en hoop bij talloze ontvangers. Daarbij zijn we ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij door middel van ons ThinkResponsible programma . Onze waarden, de vijf P’s - Positief, Persoonlijk, Professioneel, Proactief en Partnership – zijn de basis van ons succes en geven ons richting voor de toekomst. Samen gaan we voor kwaliteit!

of