Skip to content

Werkstudent HR - Recruitment

Utrecht, Utrecht, NederlandHR

Functieomschrijving

Utrecht | 16 -20 uur (in overleg in te delen)

Wil je een goede start maken in je carrière door als werkstudent aan de gang te gaan bij een groeiende logistieke dienstverlener met ambities? Ben je ook nog eens een HBO/WO student? Dan zoeken wij jou!


In het kort

De juiste persoon vinden, boeien en binden aan GLS, dat is waar jij voor zorgt. Als Werkstudent HR ondersteun je bij het managen van het werving en selectieproces van GLS Netherlands. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen kom je er feilloos achter of het de juiste kandidaat is én weet jij die kandidaat ook nog eens enthousiast te maken om bij ons te komen werken. Daarnaast lever je een bijdrage aan het verder professionaliseren van onze HR-afdeling. Je bent proactief, nieuwsgierig en biedt administratieve ondersteuning ten aanzien van HR aangelegenheden bij uiteenlopende vraagstukken.


Als Werkstudent HR maak je onderdeel uit van de afdeling HR en bestaat uit: een manager HR, een assistent manager HR, drie HR adviseurs, twee HR support medewerkers, een Corporate Recruiter en een stagiair. We hebben structurele overleggen staan waardoor iedereen op de hoogte blijft van de actuele onderwerpen. Door deze betrokkenheid is het makkelijk om hulp te vragen of te bieden.


Wat ga je doen?

  • Je zorgt ervoor dat kandidaten de beste candidate experience krijgen;
  • Je gaat actief op zoek naar potentiële kandidaten via verschillen wervingskanalen; Je screent cv’s en voert kennismakingsgesprekken met de kandidaten waar jij potentie in ziet;
  • Je helpt mee bij het schrijven/ aanpassen en plaatsen van vacatureteksten;
  • Je werkt daar waar nodig mee in het administratieve proces rondom in-, door- en uitstroom van personeel;
  • Je kan op den duur meedraaien met verschillende projecten die er op dat moment zijn, hierbij te denken aan de Introductiedag voor nieuwe medewerkers maar ook strategische HR projecten.

Vereisten

Wat breng jij mee?

  • Je bent positief ingesteld: je hebt een open houding, denkt in kansen en wilt iedere collega graag helpen;
  • Je bent professioneel: je bent secuur. Toont eigenaarschap en neemt (eigen) verantwoordelijkheid;
  • Je bent proactief: je neemt initiatief, je bent nieuwsgierig en van je fouten leer je;
  • Je bent persoonlijk: je bent geïnteresseerd in anderen, je luistert en hebt respect voor eenieder.


GLS biedt jou

Een dynamische rol binnen een informele en groeiende organisatie, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Het tonen van ondernemerschap wordt bij GLS gesteund en gewaardeerd. Natuurlijk staat hier een passend salaris tegenover. Daarnaast ga je samenwerken met de leukste collega’s en organiseren we regelmatig leuke fun activiteiten!


Werken bij GLS

Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht, dat is waar we goed in zijn. GLS Netherlands is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland. Vanuit onze vijftien locaties in Nederland bezorgen we ieder jaar miljoenen pakketten vol ambities, dromen en hoop bij talloze ontvangers. Daarbij zijn we ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij door middel van ons ThinkResponsible programma. Onze waarden, de vijf P’s - Positief, Persoonlijk, Professioneel,Proactief en Partnership - zijn de basis van ons succes en geven ons richting voor de toekomst. Samen gaan we voor kwaliteit!