Skip to content

Teamleider Distributie

Wijchen, Gelderland, Nederland€ 2.658,15 - € 3.637,84 per maandOperatie

Functieomschrijving

Wijchen | 40 uur


Ben jij een flexibele en enthousiaste teamleider die weet van aanpakken? Heb je ervaring met leidinggeven en sta je stevig in je schoenen? Dan zoeken wij jou!


In het kort

Als Teamleider Distributie zorg je, samen met je collega teamleiders, voor een effectief en efficiënt lopend operationeel proces. Als teamleider distributie ben jij het eerste aanspreekpunt voor pakketbezorgers tijdens het laad- en distributieproces (in de ochtend). Wanneer de pakketbezorgers hun route aan het rijden zijn, zal jij je bezighouden met het controleren en verhogen van de kwaliteit van onze dienstverlening.  


Je gaat onderdeel uitmaken van de groep teamleiders op het GLS-depot in Wijchen. Op elk GLS-depot werken we doorgaans met zes teamleiders productie en drie teamleiders distributie. Je rapporteert aan de depotmanager en werkt samen met de assistent-depotmanager.

 

Wat ga je doen?

  • Het coördineren en controleren van het volledige distributieproces;
  • Het analyseren, controleren en verbeteren van de distributie performance;
  • Het bijhouden van de time frames, beslissen en coördineren van de expreskoeriers;
  • Je bent verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid op de loods.

Vereisten

Wat breng jij mee?

  • Minimaal mbo-niveau 3 verkregen door ervaring en/of opleiding (diploma’s);
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als leidinggevende in een logistieke omgeving;
  • Een stevige en zelfstandige persoonlijkheid met een gezonde ‘hands on’-mentaliteit;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (Engels is een pré).


GLS biedt jou

Een dynamische rol binnen een informele en groeiende organisatie, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Het tonen van ondernemerschap wordt bij GLS gesteund en gewaardeerd. We zijn ambitieus en daarom wordt persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling gestimuleerd en doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. We werken met een enthousiast team van leuke collega’s!


Natuurlijk hoort hierbij een passend salaris volgens cao (o.b.v. 40 uur) dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket*. Denk hierbij aan een opleidingsbudget, telefoon, collectieve pensioenregeling en uitzicht op een vast dienstverband. Toppers houden wij natuurlijk graag aan boord!

*GLS is aangesloten bij de cao Beroepsgoederenvervoer.

Werken bij GLS 

Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht, dat is waar we goed in zijn. GLS Netherlands is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland. Vanuit onze vijftien locaties in Nederland bezorgen we ieder jaar miljoenen pakketten vol ambities, dromen en hoop bij talloze ontvangers. Daarbij zijn we ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij door middel van ons ThinkResponsible programma . Onze waarden, de vijf P’s - Positief, Persoonlijk, Professioneel, Proactief en Partnership – zijn de basis van ons succes en geven ons richting voor de toekomst. Samen gaan we voor kwaliteit!