Skip to content

Specialist Claims and Damages (uitzend)

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 2.543,28 - € 3.497,92 per maandCentral Services & Customs

Functieomschrijving

Utrecht | 32 - 40 uur

Zie jij het elke keer weer als een uitdaging om tot de best mogelijke oplossing te komen, waar zowel de klant als GLS blij mee is? En ben jij opzoek naar een tijdelijke opdracht? Dan maken we graag kennis met jou!


In het kort

Als Specialist Claims en Damages ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van alle pakketten die kapot of kwijt zijn. Samen met jouw directe collega verdeel je alle claims die binnenkomen en ga je vervolgens zelfstandig aan de gang.

Jij vindt het leuk om je te verdiepen in het “verhaal” achter het pakketje; je bent nieuwsgierig naar wat er allemaal met het pakketje gebeurd is! Jij gaat opzoek naar alle informatie om vervolgens tot een tot een goede oplossing te komen.

Naast de nationale claims behandel je ook internationale claims. Je zult hiervoor ook contact hebben met de andere landen die onder de GLS Group vallen.


Je vervangt een van onze collega’s die met zwangerschapsverlof gaat, bent onderdeel van de afdeling Central Services en je rapporteert aan de Manager Central Services en Customs.


Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van alle claims;
  • Je beantwoord vragen inzake de claim en/of het claimproces (van bijvoorbeeld klanten);
  • Je schakelt met verschillende partijen om erachter te komen wat er met het pakket gebeurd is;
  • Je houdt alles nauwkeurig bij in de systemen die we daar binnen GLS voor hebben;
  • Je bevestigt de goedkeuring van de claims die je niet zelf behandeld hebt.

Vereisten

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van recht, administratie of office management;
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een administratief, juridische functie;
  • Je bent analytisch sterk, besluitvaardig en integer;
  • Je hebt ervaring met Office programma’s zoals Word en Excel;
  • Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels.


GLS biedt jou

Een dynamische rol binnen een informele en groeiende organisatie, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Het tonen van ondernemerschap wordt bij GLS gesteund en gewaardeerd. We zijn ambitieus en daarom wordt persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling gestimuleerd en doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. We werken met een enthousiast team van leuke collega’s!


Verder krijg je binnen onze organisatie de mogelijkheid om deel te nemen aan landelijke of regionale projecten om je netwerk, kennis en kunde te vergroten. Een voorbeeld hiervan is het GLS Young Professional programma (voor MBO+/HBO/WO opgeleiden, jonger dan 30 jaar). Een groep van leergierige en nieuwsgierige mensen met een frisse blik.


Natuurlijk hoort hierbij een passend salaris volgens cao (o.b.v. 40 uur) dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket*. Denk hierbij aan een opleidingsbudget, laptop en collectieve pensioenregeling. Na 7 maanden heb je uitzicht op een vast dienstverband.

*GLS is aangesloten bij de cao Beroepsgoederenvervoer.


Werken bij GLS

Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht, dat is waar we goed in zijn. GLS Netherlands is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland. Vanuit onze vijftien locaties in Nederland bezorgen we ieder jaar miljoenen pakketten vol ambities, dromen en hoop bij talloze ontvangers. Daarbij zijn we ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij door middel van ons ThinkResponsible programma. Onze waarden, de vijf P’s - Positief, Persoonlijk, Professioneel, Proactief en Partnership - zijn de basis van ons succes en geven ons richting voor de toekomst. Samen gaan we voor kwaliteit!