Skip to content

Projectmedewerker Operations

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 2.808,11 - € 3.996,77 per maandOperationeel Management

Functieomschrijving

Utrecht | 32 - 40 uur


Ben jij een ambitieuze professional in de logistiek met projectmanagementkwaliteiten en weet je op de juiste manier impact te maken? Ben jij daarnaast toe aan je tweede of derde stap in je carrière? Duik dan in deze dynamische rol waarin je aan de slag gaat met multidisciplinaire projecten!

In het kort

Als Projectmedewerker ga je aan de slag met diverse multidisciplinaire projecten die vanuit het (centrale) management zijn geïnitieerd. Je projectrol varieert: bij grote projecten werk je mee als lid van een breed projectteam terwijl je kleinere projecten zelfstandig leidt. Je schakelt dagelijks met diverse afdelingen binnen GLS en werkt nauw samen met de Director Operations - aan wie je ook rapporteert. Je vindt het dan ook uitdagend om op management niveau mee te kijken en jouw input te leveren.


Wat ga je doen?

  • Je initieert, coördineert en faciliteert een veelheid aan projecten: van de implementatie van een nieuw operationeel systeem tot een verbouwing van een pand en van het design van een nieuwe routeplanning tot het opzetten van chauffeurstrainingen;
  • Je controleert de kwaliteit van operationele en administratieve processen en procedures. Waar nodig stuur je bij op verbeteringen;
  • Je draagt actief bij aan de verwezenlijking van de kwaliteitsstandaarden van GLS;
  • Je werkt nauw samen met GLS collega’s uit de districten en incidenteel werk je ook samen in internationaal verband.

Vereisten

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Logistiek & Economie of gelijkwaardig en hebt ongeveer twee jaar relevante werkervaring;
  • Je bent een échte organisator die van aanpakken weet en daarin zelfstandig, resultaatgericht en daadkrachtig te werk gaat;
  • Je hebt een goed analytisch vermogen om bedrijfsprocessen te doorgronden;
  • Je hebt goede vaardigheden met MS Office (Word, Excel en PowerPoint) en je beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal goed.


GLS biedt jou

Een dynamische rol binnen een informele en groeiende organisatie, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Het tonen van ondernemerschap wordt bij GLS gesteund en gewaardeerd. We zijn ambitieus en daarom wordt persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling gestimuleerd en doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. We werken met een enthousiast team van leuke collega’s!


Verder krijg je binnen onze organisatie de mogelijkheid om deel te nemen aan landelijke of regionale projecten om je netwerk, kennis en kunde te vergroten. Een voorbeeld hiervan is het GLS Young Professional programma (voor MBO+/HBO/WO opgeleiden, jonger dan 30 jaar). Een groep van leergierige en nieuwsgierige mensen met een frisse blik.


Natuurlijk hoort hierbij een passend salaris volgens cao (o.b.v. 40 uur) dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket*. Denk hierbij aan een opleidingsbudget, flexibele werktijden, telefoon, laptop, leaseauto, collectieve pensioenregeling en uitzicht op een vast dienstverband.

*GLS is aangesloten bij de cao Beroepsgoederenvervoer.


Werken bij GLS

Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht, dat is waar we goed in zijn. GLS Netherlands is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland. Vanuit onze vijftien locaties in Nederland bezorgen we ieder jaar miljoenen pakketten vol ambities, dromen en hoop bij talloze ontvangers. Daarbij zijn we ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij door middel van ons ThinkResponsible programma. Onze waarden, de vijf P’s - Positief, Persoonlijk, Professioneel, Proactief en Partnership - zijn de basis van ons succes en geven ons richting voor de toekomst. Samen gaan we voor kwaliteit!