Skip to content

Operationeel Administratief Medewerker Freight

Vianen, Utrecht, Nederland€ 2.277,66 - € 3.068,25 per maandOperatie

Functieomschrijving

Vianen | 32 - 40 uur

Geen dag is hetzelfde in de logistiek! Ben jij servicegericht, enthousiast en ga je gestructureerd te werken? Dan zoeken wij jou!


In het kort

Als operationeel administratief medewerker ben jij, door middel van jouw logistieke inzicht, snelheid van handelen en enthousiasme, de spin in het web op het depot. Jij bent de administratieve kracht achter de operatie. 


Je werkt nauw samen met de Transport Coördinatoren Freight, je collega OAM’ers en je rapporteert aan de (assistent) depotmanager.


Wat ga je doen?

  • Je verricht administratieve taken gericht op de verwerking van het proces van de vorige dag en het vertrek- en aankomstproces – zo houd jij de palletregistratie bij en meld je ritten aan en af;
  • Je communiceert voortdurend met de Transport Coördinatoren Freight, vervoerders en chauffeurs over de uitvoering van de dagelijkse distributie van zendingen. Verder onderhoud je (telefonisch en mail) contact met klantenservice, klanten en collega-depots;
  • Je stelt een dagelijkse rapportage op met als doel om de planning te verbeteren;
  • Je verwerkt en houdt de inkomende (afdelings-)mail bij;
  • Je voert dagelijks diverse controles uit en draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit op het depot.

Vereisten

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een afgeronde (administratieve) opleiding op minimaal MBO 3 niveau;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent nauwkeurig, proactief en nieuwsgierig;
  • Je hebt een klantgerichte instelling en je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels.


GLS biedt jou

Een dynamische rol binnen een informele en groeiende organisatie, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Het tonen van ondernemerschap wordt bij GLS gesteund en gewaardeerd. We zijn ambitieus en daarom wordt persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling gestimuleerd en doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. Daarnaast ga je samenwerken met de leukste collega’s!


Natuurlijk hoort hierbij een passend salaris volgens cao (o.b.v. 40 uur) dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket*. Denk hierbij aan een opleidingsbudget, reiskostenvergoeding, collectieve pensioenregeling en uitzicht op een vast dienstverband. Toppers houden wij natuurlijk graag aan boord!

* GLS is aangesloten bij cao Beroepsgoederenvervoer.

Werken bij GLS

Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht, dat is waar we goed in zijn. GLS Netherlands is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland. Vanuit onze vijftien locaties in Nederland bezorgen we ieder jaar miljoenen pakketten vol ambities, dromen en hoop bij talloze ontvangers. Daarbij zijn we ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij door middel van ons ThinkResponsible programma . Onze waarden, de vijf P’s - Positief, Persoonlijk, Professioneel, Proactief en Partnership – zijn de basis van ons succes en geven ons richting voor de toekomst. Samen gaan we voor kwaliteit!

of