Skip to content

Operationeel Administratief Medewerker

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.277,66 - € 3.068,25 per maandOperatie

Functieomschrijving

Amsterdam | 40 uur


Geen dag is hetzelfde in de logistiek! Ben jij servicegericht, enthousiast en ga je gestructureerd te werken? Dan zoeken wij jou!

In het kort

Als operationeel administratief medewerker ben jij, door middel van jouw logistieke inzicht, snelheid van handelen en enthousiasme, de spin in het web op het depot. Jij bent de administratieve kracht achter de operatie. Daarnaast ben jij de contactpersoon voor de mensen op de werkvloer, pakketchauffeurs en klanten.

Samen met je naaste collega(‘s) werk je in een dagdienst tussen 07:30 uur en 18.30 uur. Je rapporteert aan de vestigingsmanager.

Wat ga je doen?

  • Je denkt mee in (snelle) oplossingen bij vragen zowel per telefoon als e-mail van de klantenservice, ontvangers, afzenders of chauffeurs;
  • Je plant afhaalopdrachten in bij onze klanten en communiceert dit met de desbetreffende chauffeur(s);
  • Je administreert routelijsten, bestellijsten, facturen en statussen van pakketten in onze systemen;
  • Je staat klanten te woord in onze Pakketshop op het depot;
  • Je voert dagelijks diverse controles uit en draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit op het depot.

Vereisten

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een afgeronde (administratieve) opleiding op minimaal MBO 3 niveau;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent iemand die resultaatgericht kan werken onder tijdsdruk;
  • Je hebt een klantgerichte instelling en je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels


GLS biedt jou

Een dynamische rol binnen een informele en groeiende organisatie, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Het tonen van ondernemerschap wordt bij GLS gesteund en gewaardeerd. We zijn ambitieus en daarom wordt persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling gestimuleerd en doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. Daarnaast ga je samenwerken met de leukste collega’s!


Natuurlijk hoort hierbij een passend salaris volgens cao (o.b.v. 40 uur) dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket*. Denk hierbij aan een opleidingsbudget, reiskostenvergoeding, collectieve pensioenregeling en uitzicht op een vast dienstverband. Toppers houden wij natuurlijk graag aan boord!

* GLS is aangesloten bij cao Beroepsgoederenvervoer.

Werken bij GLS

Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht, dat is waar we goed in zijn. GLS Netherlands is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland. Vanuit onze vijftien locaties in Nederland bezorgen we ieder jaar miljoenen pakketten vol ambities, dromen en hoop bij talloze ontvangers. Daarbij zijn we ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij door middel van ons ThinkResponsible programma . Onze waarden, de vijf P’s - Positief, Persoonlijk, Professioneel, Proactief en Partnership – zijn de basis van ons succes en geven ons richting voor de toekomst. Samen gaan we voor kwaliteit!