Skip to content

Manager Transport Planning

Utrecht, Utrecht, NederlandNational & International Line Hauls

Functieomschrijving

Utrecht | 36 - 40 uur


Ben jij een positieve leidinggevende die besluitvaardig, analytisch sterk en resultaatgericht is? Dan maken we graag kennis met jou!

In het kort

Als Manager Transport Planning vervul je een coördinerende rol binnen het nationale linehaul Parcels netwerk. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, inzet en uitvoering van de nationale linehauls en beheert en onderhoudt het trailerpark. Hiervoor heb je nauw contact met de subcontractors, het management van de HUB en de betrokken depots. Kortom, samen met jouw team werk je aan een efficiënt en betrouwbaar Parcelnetwerk voor GLS Netherlands.


Je rapporteert aan de Director Operations en geeft leiding aan een team van transportcoördinatoren.


Wat ga je doen?

  • Je beheert het trailerpark, regelt tijdig de inzet van vervoerders op nationale trajectvrachten en optimaliseert voortdurend de kostenstructuur. Jij bewaakt immers de financiële en operationele kwaliteit van de nationale trajectvrachten;
  • Je beheert het registratiesysteem voor trajectvrachten/trailers;
  • Je geeft leiding aan het team door de dagelijkse werkzaamheden te coördineren en door samen met hen te werken aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling;
  • Je initieert, coördineert en neemt deel aan diverse projecten gericht op het voortdurend verbeteren van het nationale netwerk van GLS.

Vereisten

Wat breng jij mee?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt ervaring in leidinggevende, coördinerende en projectmatige rollen;
  • Je bent analytisch sterk, resultaatgericht en besluitvaardig;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en weet een boodschap helder over te brengen aan alle stakeholders;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zeer goed. Kun je ook in het Duits goed uit de voeten? Dan heb je een streepje voor!


GLS biedt jou

Een dynamische rol binnen een informele en groeiende organisatie, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Het tonen van ondernemerschap wordt bij GLS gesteund en gewaardeerd. We zijn ambitieus en daarom wordt persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling gestimuleerd en doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. Daarnaast ga je samenwerken met de leukste collega’s!


Natuurlijk hoort hierbij een passend salaris volgens cao (o.b.v. 40 uur) dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket*. Denk hierbij aan een bonus, opleidingsbudget, telefoon, laptop, leaseauto of mobiliteitsvergoeding, collectieve pensioenregeling en uitzicht op een vast dienstverband.

*GLS is aangesloten bij cao Beroepsgoederenvervoer.


Werken bij GLS

Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht, dat is waar we goed in zijn. GLS Netherlands is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland. Vanuit onze vijftien locaties in Nederland bezorgen we ieder jaar miljoenen pakketten vol ambities, dromen en hoop bij talloze ontvangers. Daarbij zijn we ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij door middel van ons ThinkResponsible programma . Onze waarden, de vijf P’s - Positief, Persoonlijk, Professioneel, Proactief en Partnership – zijn de basis van ons succes en geven ons richting voor de toekomst. Samen gaan we voor kwaliteit!