Skip to content

Depotmanager

Nederland, Noord-Holland, Randstad€ 5.300 - € 6.400 per maandOperationeel Management

Functieomschrijving

Randstad | 40 uur

Motiveren, inspireren en excelleren. Dat is waar jij je collega’s als Depotmanager mee helpt. Dag in, dag uit. Ben jij een leider in hart en nieren en haal jij een kick uit de dynamiek van de operatie en de continue optimalisatie daarvan? Dan zoeken wij jou!


In het kort

Als Depotmanager ben je eindverantwoordelijk – operationeel, financieel en voor je mensen – voor minimaal één GLS locatie in de Randstad. Met jouw helicopterview, veranderkracht en snelle manier van denken weet je, in samenwerking met verschillende disciplines, een succesvolle vertaalslag te maken van strategie en doelen naar de praktijk. Dagelijks zet jij je in om onze klanten te voorzien van een hoogwaardige pakketdienstverlening waarbij je blik op de horizon gericht blijft. Het is een flexibele baan: de operatie gaat immers ook nagenoeg 24/7 door.


Je geeft direct leiding aan een assistent depotmanager, 6 teamleiders (distributie en productie) en 4 tot 6 operationeel administratief medewerkers. Indirect ben je verantwoordelijk voor alle medewerkers (ca. 60-70 fte in- en extern, exclusief pakketbezorgers) van de aan jouw toegewezen locaties. Je rapporteert aan de Districtmanager West.

Wat ga je doen?

  • Je motiveert en inspireert je team, want het laten excelleren van mensen vind je minstens zo belangrijk als het behalen van de operationele KPI’s.;
  • Je stuurt op het behalen van operationele, financiële (waaronder district- en depotbudget) en personele doelstellingen en bijbehorende KPI’s;
  • Je bent actief bezig met de P van Partnership door het verder uitbouwen van de relaties met onze vervoerders;
  • Je levert een proactieve commerciële bijdrage van pre- tot en met aftersales voor GLS klanten van jouw locatie(s);
  • Je zorgt voor een veilige werkomgeving voor onze medewerkers (in samenwerking met jouw Quality, Health, Safety, Security and Evironment collega’s);
  • Je initieert, coördineert en neemt deel aan landelijke projecten zoals: her/nieuwbouw, procesoptimalisatie, postcodewijzigingen en werktijdwijzigingen;
  • Je neemt o.a. deel aan het Operationeel Management Overleg en andere managementmeetings.

Vereisten

Wat breng jij mee?

Je hebt in ieder geval hbo werk- en denkniveau. Daarnaast ben je een veelzijdige manager, jouw hart gaat sneller kloppen door verbetering, cijfers én mensen. Je denkt graag in mogelijkheden en gaat veranderingen niet uit de weg, waarbij je oog hebt voor alle belangen binnen je werkveld. Daarnaast heb je een klantgerichte instelling en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels. Jij spreekt zowel de taal van de boardroom als van de loods. Ook herken jij je natuurlijk in onze GLS kernwaarden: Proactief, Persoonlijk, Professioneel, Positief en Partnership.


GLS biedt jou

Een dynamische rol binnen een informele en groeiende organisatie, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Het tonen van initiatief en eigenaarschap wordt bij GLS gestimuleerd en gewaardeerd. We zijn ambitieus en groeien graag samen met onze medewerkers, een ‘leven lang leren’ hoort daar dan ook zeker bij. En … je gaat natuurlijk samenwerken met de leukste collega’s!


Natuurlijk hoort bij deze dynamische en zelfstandige functie een concurrerend salaris dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket*. Denk hierbij aan een opleidingsbudget, telefoon, laptop, leaseauto, motiverend bonuspotentieel, collectieve pensioenregeling en een vast dienstverband.

*GLS is aangesloten bij de cao Beroepsgoederenvervoer


Werken bij GLS

Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht, dat is waar we goed in zijn. GLS Netherlands is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland. Vanuit onze vijftien locaties in Nederland bezorgen we ieder jaar miljoenen pakketten vol ambities, dromen en hoop bij talloze ontvangers. Daarbij zijn we ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij door middel van ons ThinkResponsible programma . Onze waarden, de vijf P’s - Positief, Persoonlijk, Professioneel, Proactief en Partnership – zijn de basis van ons succes en geven ons richting voor de toekomst. Samen gaan we voor kwaliteit!