Skip to content

Assistent Depotmanager

Wijchen, Gelderland, Nederland€ 2.808,11 - € 3.996,77 per maandOperationeel Management

Functieomschrijving

Wijchen | 40 uur


Sta jij nog aan het begin van jouw logistieke carrière? En zit leiding geven in jouw genen? Geef je logistieke carrière een vliegende start bij GLS en duik in deze dynamische rol met diverse doorgroeimogelijkheden.


In het kort

Als Assistent Depotmanager ben je een belangrijke schakel binnen het depot Wijchen waar je je vlieguren gaat maken. Je hebt veel zelfstandig contact – zowel intern als extern – met diverse relaties: van medewerker tot en met hoger management. Je werkt doorgaans tijdens kantooruren, al vragen we enige flexibiliteit ten aanzien van je bereikbaarheid en inzet, gezien de bedrijfsactiviteiten (inbound, outbound en distributie) in een 24/7 operatie plaatsvinden.


Je bent de rechterhand van en rapporteert aan de depotmanager.


Wat ga je doen?

Je ondersteunt proactief, en op onderdelen zelfstandig, de depotmanager met:

  • Je waarborgt de kwaliteit, continuïteit en veiligheid in het logistieke proces;
  • Je stuurt een team van teamleiders/medewerkers aan;
  • Je draagt zorg voor orde en netheid op het depot. Je controleert regelmatig de staat van het gebouw, het sorteersysteem, het opleggerpark, interne transportmiddelen en de inventaris en gereedschappen;
  • Van sales tot operatie – je verdiept je in de processen en je bent bezig met het continue optimaliseren van de operationele en administratieve proces flows. Met oog voor kwaliteit en onze medewerkers;
  • Je draagt proactief bij aan verbetervoorstellen- en projecten.

Vereisten

Wat breng jij mee?

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in een logistieke richting;
  • Je hebt bij voorkeur enige (leidinggevende) stage-/werkervaring in de logistieke- of transportbranche;
  • Je beschikt over uitstekende analytische en projectmanagement vaardigheden;
  • Je hebt een klantgerichte instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.


GLS biedt jou

Een dynamische rol binnen een informele en groeiende organisatie, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Het tonen van ondernemerschap wordt bij GLS gesteund en gewaardeerd. We zijn ambitieus en daarom wordt persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling gestimuleerd en doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. We werken met een enthousiast team van leuke collega’s!


Verder krijg je binnen onze organisatie de mogelijkheid om deel te nemen aan landelijke of regionale projecten om je netwerk, kennis en kunde te vergroten. Een voorbeeld hiervan is het GLS Young Professional programma (voor MBO+/HBO/WO opgeleiden, jonger dan 30 jaar). Een groep van leergierige en nieuwsgierige mensen met een frisse blik.


Natuurlijk hoort hierbij een passend salaris volgens cao (o.b.v. 40 uur) dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket*. Denk hierbij aan een opleidingsbudget, telefoon, laptop en collectieve pensioenregeling. Na 7 maanden heb je uitzicht op een vast dienstverband, daar hoort ook een leaseauto en motiverend bonuspotentieel bij.

*GLS is aangesloten bij de cao Beroepsgoederenvervoer.


Werken bij GLS

Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht, dat is waar we goed in zijn. GLS Netherlands is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland. Vanuit onze vijftien locaties in Nederland bezorgen we ieder jaar miljoenen pakketten vol ambities, dromen en hoop bij talloze ontvangers. Daarbij zijn we ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij door middel van ons ThinkResponsible programma. Onze waarden, de vijf P’s - Positief, Persoonlijk, Professioneel, Proactief en Partnership - zijn de basis van ons succes en geven ons richting voor de toekomst. Samen gaan we voor kwaliteit!